Concepten

Vanaf het ontstaan van een idee is dubbelepunt.nl al van grote betekenis zijn voor de vormgeving het het totale concept. Omdenken zit in ons bloed

Vormgeving

Vorm dient de functie. Dat is het uitgangspunt. Iets moois maken om de boodschap optimaal te laten functioneren. Hierbij geloven we heilig in de KISS methode (Keep It Simpel Stupid!)

Ontwikkeling

Met het oog op perfomance en de webstandaarden. Geen overbodige code, zo simpel mogelijk aan de voorkant, zo simpel mogelijk aan de achterkant.

User Experience (UX)

Op het kruispunt van het concept en de vormgeving ligt UX. Hierbij staat de bezoeker centraal en zal inuitief de juiste informatie of doel bereiken.

SEO

Een grote bron van bezoekers zijn de zoekmachines. Om de site zo goed mogelijk is een SEO strategie erg belangrijk. Niet alleen technisch moet de site kloppen, maar waardevolle content speelt hier een belangrijke rol in. Hiervoor richten wij een SEO strategie in die afgestemd is op site.

Mobiel

Het gebruik van mobiel voor het vergaren van informatie op internet neemt elk jaar toe. Het is dan ook niet meer weg te denken om een site toegankelijk te maken voor deze bezoekers. Vanaf het concept houden we daar al rekening mee.

Onze gereedschappen

the brain
The Brain
HTML5
HTML5
CSS3
CSS3
the brain
Javascript
PHP
PHP
Joomla
Joomla
Wordpress
Wordpress
Magento
Magento
Drupal
Drupal